Mire vágyik egy szépségszalonban?

Üdvözöljük a

    Still the Salonban

Vannak napok, amikor nyugalomra vágyik. Pihenésre, kényeztetésre, illatokra, simogatásra, törődésre, odafigyelésre, arra, hogy csak Önnel foglalkozzanak.

Precíz vágások, személyre szabott alkotások, a vendég mindenek felett – ezekkel a kulcsszavakkal lehetne összegezni az exkluzív szalon tulajdonosa, Vigh Ildikó munkáját. Ildikó irányítása garantálja a fiatal, magasan képzett ám különböző stílusú kollégákból alkotott csapat összhangját, s azt, hogy a vendég minden körülmények között a legnagyobb figyelmet és legjobb bánásmódot kapja. Varga Katta szinte a kezdetektől tagja a still szalon csapatának. Az állandóan mosolygós, mindig jókedvű vezető stylist versenyeken bizonyítja, hogy az ország legjobb fodrászai közé tartozik. A Still the Salon sikeres működéséhez Pintér Júlianna stylist is nap mint nap hozzátesz kreativitásával, tudásával. Julcsi az itt töltött évek alatt bizonyította, hogy remek szakember; a vendégeink hamar a szívükbe zárták. Dorina szívből jövő fodrászat iránti szeretete megmutatkozik az általa megálmodott frizurákban. Vendégei egyéniségét és kívánságait figyelembe véve készíti el a megfelelő frizurát, miközben maximális figyelmet és kiszolgálást nyújt számukra. Fontos számára az új technikák és stílusok ismerete, amiket különböző képzéseken való részvételével sajátít el, ezzel folyamatosan bővítve szakmai tudását. Dorina vidám, energikus, kreatív, barátságos és figyelmes vendégeivel.

Gyermeli Kata kedvességével és alaposságával nyerte el a szépülni vágyók bizalmát. A relaxációra nagy hangsúlyt fektetve, vendégei igényeinek megfelelően alakítja kozmetikai kezeléseit, mindezt a legmodernebb eljárások felhasználásával. Kata, mint a sminkelés nagy szerelmese személyreszóló sminktanácsadásain bárkit megtanít egy-két apró trükkre, ami a mai modern nők kelléktárából elengedhetetlen.

 

Szeretettel várjuk a still szalonban!

A szalon története

A Still the Salon története jóval a hely keresése és az építési munkálatok befejezése előtt kezdődik. A történet egy álommal, egy tanulóidővel, kemény munkával, külföldre költözéssel kezdődik. Egy olyan idegen kultúrába, ahol az első lépés a nyelv elsajátítása, hogy elkezdhessük megismerni a szokásokat, az embereket. A szalon története talán ezután kezd igazán kialakulni.

Kevesen vagyunk, akik szeretik a munkájukat és még kevesebben, akik már egész kicsi koruk óta tudják, hogy mivel szeretnének foglalkozni az életük részeként, milyen munkát választanak. Vigh Ildikó pontosan tudta, hogy fodrász szeretne lenni. Ez az a szakma, ami egy kicsit művészet, ahol alkotni lehet olyan hétköznapi (és nem hétköznapi) módon színekkel, formákkal, amit igazából csak azok ismernek, akik látják belülről a szakmai folyamatokat, a felkészülést, tanulmányokat, a folyamatos szakmai fejlődést. Kicsit pszichológusnak is kell kell lenni, kicsit barátnak/barátnőnek, érteni kell a hajápolók, festékek használatához személyre szabottan. Ildikó a veszprémi tanulóidő után, egy kis idő múlva az Amerikai Egyesült Államokban tanult meg angolul, tette le 2 államban (Floridában és Nevadába) is a szakmai vizsgákat. San Francisco és Jacksonville után Las Vegas lett a végállomás. Itt először az MGM Grand Hotelben dolgozott, majd miután 2004-ben a Las Vegas Life magazin megválasztotta Las Vegas legjobb fodrászává (a vendégek szavazatai alapján), elindította saját vállalkozását és oktatni is kezdte a fiatal fodrászokat.

Miután szakmailag elérte a kitűzött célokat, a családalapítást már Magyarországon tervezte. A hazaköltözés után Veszprém lett az ideális helyszín, ahol üzlethelyiséget vásárolt és a szalon tervek elkészítése és a megvalósítás után 2007 júniusában nyitotta meg a Still the Salon-t. Egy olyan szépségszalont, ahol a vendéget helyezik a központba, érte történik minden. A STILL immár 10 éve Veszprém és környéke meghatározó szakembereivel vált a vendégek kedvenc szépségszalonjává.