Menu
Telefon: +36 88 787 025

E-mail: info@stillszalon.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: szünnap
Kedd: 8.00- 20.00
Szerda: 10.00-20.00
Csütörtök: 10.00-20.00
Péntek: 10.00-20.00
Szombat: 8.00-20.00
Vasárnap: szünnap

8200 Veszprém
Boksa Tér 1/A

Skip to Content

Hírek, események

Kíváncsi, hogy mi történik a szalonban és körülöttünk?

Haj, Hír

Mi a haj? Mennyit növekszik?

A haj az emberi fejen található szőrzet, amely mechanikailag is védi a koponyát. Emellett a külsőnk meghatározó tényezője. Az egészséges ember fején átlagosan 100-150 ezer hajszál található, melyek soha nincsenek [...]

Haj, Hír

A 2017-es év a Tigrisszem, illetve a nőiesség és a szépség jegyében indul

A 2017-es év a Tigrisszem, illetve a nőiesség és a szépség jegyében fog indulni. Az idei év a sötétebb és a világosabb hajúaknak kedvez.


Esemény, Hír

Veszprém Szépe 2016

Nagy Brigitta fejére került a korona a Veszprém Szépe 2016 szombat esti gáláján. Első udvarhölgye Kern Szabina lett, a harmadik helyet Domján Dóra szerezte meg. Impozáns gálával zárult szombaton a Hangvillában a 2016-os Veszprém Szépe szépségverseny. Idén minden rekord megdőlt: összesen 16 ezer szavazat érkezett oldalunkra. A három héten át tartó online szavazás eredményeként 15 hölgy került a verseny döntőjébe; egyikük utólag visszalépett, így május 14-én végül 14-en mérettettek meg a királynői címért.


Hír

Kisorsoltuk Májusi játékunk szerencsés nyerteseit!

Tavaszi nyereményesőnk keretében Május 1. – Május 31.-ig minden vendégünk neve bekerült egy kosárba, amiből a hónap lejártával sorsoltunk ki három szerencsés nyertest.


Esemény, Hír

Veszprém Szépe 2015

Bernát Dóra fejére került a korona a Veszprém-Vehir Szépe 2015 vasárnap esti gáláján. Első udvarhölgye Szedlák Ágota lett, a harmadik helyet Egyed Mónika szerezte meg. A színpadon felsorakozó 15 gyönyörű hölgy a vehir.hu oldalon lezajlott internetes szavazást követően került a döntőbe. A Hangvilla színpadán utcai viseletben, bikiniben, valamint alkalmi öltözékben mutatták meg magukat a lányok.


Hír

A Still the Salon utolsó stílusa: CASUAL

Abszolút a Casual életérzés rabja.
Laza, könnyed, tudatosan szegi meg az öltözködési “szabályokat”.
Megjelenésével mindig van valami üzenete, mondanivalója a világnak.


Hír

A Still the Salon következő stílusa: RAINBOW

A következő stílusunk a RAINBOW, ami a mai tinédzserek színes világát mutatja be. Ők azok akik abszolút keresik önmagukat és bátran játszanak stílusokkal.


Esemény, Hír

Veszprém-Vehir Szépe 2014

Lőber Nikolett fejére került a korona a Veszprém-Vehir Szépe 2014 vasárnap esti döntőjében. Első udvarhölgye Vincze Dorisz, második udvarhölgye Egyed Mónika lett. A vehir.hu különdíját Rédei Viktória vihette haza. A […]


Hír

A Still the Salon következő stílusa: BOY IN TOWN

Szereti a pörgést a mindennapokban, felveszi a város ritmusát.
Megjelenése lazán elegáns, divatos, színek összhangban.
Olyan férfi, akit az extravagáns életstílus jellemez.


Hír

Új vezető stylist a Still the Salonban

Varga Kata szakmája iránti szeretete, szenvedéje, töretlen lelkesedése ismét magasabb pozícióba emelte őt a Still the Salonban. Örömmel jelentjük be, hogy 2014 március 1-től Kata lett a szalon Vezető Stylist-ja. Mi sem […]