A fodrászat

Precíz vágások, személyre szabott alkotások, a vendég mindenek felett – ezekkel a kulcsszavakkal lehetne összegezni az exkluzív szalon tulajdonosa, Vigh Ildikó munkáját. Ildkikó irányítása garantálja a fiatal, magasan képzett ám különböző stílusú kollégákból alkotott csapat összhangját, s azt, hogy a vendég minden körülmények között a legnagyobb figyelmet és legjobb bánásmódot kapja. Varga Katta szinte a kezdetektől tagja a still szalon csapatának. Az állandóan mosolygós, mindig jókedvű vezető stylist versenyeken bizonyítja, hogy az ország legjobb fodrászai közé tartozik. A Still the Salon sikeres működéséhez Gertner Júlianna stylist is nap mint nap hozzátesz kreativitásával, tudásával.

Hajápoló, styling és színező termékek

Szalonunkban és webáruházunkban kizárólag a legmagasabb minőségű hajápoló termékekkel dolgozunk. Pillantson bele, hogy mivel is találkozhat a polcainkon.

Videótár

Itt olyan videókat láthat, melyeket szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani. Vannak köztük saját készítésüek és olyanok, amiket érdekesnek találhatnak a divat, szépségipar követői is.

Kérjen időpontot szalonunkba még ma!

Blog

Érdekli mi történik a Still-ben?

Haj, Hír2017-09-19

Mi a haj? Mennyit növekszik?

 
Haj, Hír2017-01-20

A 2017-es év a Tigrisszem, illetve a nőiesség és a szépség jegyében indul

 
A 2017-es év a Tigrisszem, illetve a nőiesség és a szépség jegyében fog indulni. Az idei év a sötétebb és a világosabb hajúaknak kedvez.

RÉSZLETEK

Esemény, Hír2016-05-15

Veszprém Szépe 2016

 
Nagy Brigitta fejére került a korona a Veszprém Szépe 2016 szombat esti gáláján. Első udvarhölgye Kern Szabina lett, a harmadik helyet Domján Dóra szerezte meg. Impozáns gálával zárult szombaton

RÉSZLETEK

Hír2015-06-05

Kisorsoltuk Májusi játékunk szerencsés nyerteseit!

 
Tavaszi nyereményesőnk keretében Május 1. - Május 31.-ig minden vendégünk neve bekerült egy kosárba, amiből a hónap lejártával sorsoltunk ki három szerencsés nyertest.

RÉSZLETEK