A fodrászat

Precíz vágások, személyre szabott alkotások, a vendég mindenek felett – ezekkel a kulcsszavakkal lehetne összegezni az exkluzív szalon tulajdonosa, Vigh Ildikó munkáját. Ildkikó irányítása garantálja a fiatal, magasan képzett ám különböző stílusú kollégákból alkotott csapat összhangját, s azt, hogy a vendég minden körülmények között a legnagyobb figyelmet és legjobb bánásmódot kapja. Varga Katta szinte a kezdetektől tagja a still szalon csapatának. Az állandóan mosolygós, mindig jókedvű vezető stylist versenyeken bizonyítja, hogy az ország legjobb fodrászai közé tartozik. A Still the Salon sikeres működéséhez Gertner Júlianna stylist is nap mint nap hozzátesz kreativitásával, tudásával.

Hajápoló, styling és színező termékek

Szalonunkban és webáruházunkban kizárólag a legmagasabb minőségű hajápoló termékekkel dolgozunk. Pillantson bele, hogy mivel is találkozhat a polcainkon.

Videótár

Itt olyan videókat láthat, melyeket szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani. Vannak köztük saját készítésüek és olyanok, amiket érdekesnek találhatnak a divat, szépségipar követői is.

Kérjen időpontot szalonunkba még ma!

Blog

Érdekli mi történik a Still-ben?

Hír2017-11-27

Karácsony

 
A karácsony a legnagyobb keresztény ünnep a húsvét után, amellyel Jézus Krisztus születésére emlékeznek. Assisi Szent Ferenc az ünnepek ünnepének tartotta.Minden évben december 25-én tartják

RÉSZLETEK

Haj2017-10-31

Kérastase és L’oréal Professionnel karácsonyi csomagok érkeztek!

 
Hír, Kozmetika2017-10-27

Őszi bőrápolás

 
Haj, Hír2017-09-19

Mi a haj? Mennyit növekszik?