A fodrászat

Precíz vágások, személyre szabott alkotások, a vendég mindenek felett – ezekkel a kulcsszavakkal lehetne összegezni az exkluzív szalon tulajdonosa, Vigh Ildikó munkáját. Ildikó irányítása garantálja a fiatal, magasan képzett ám különböző stílusú kollégákból alkotott csapat összhangját, s azt, hogy a vendég minden körülmények között a legnagyobb figyelmet és legjobb bánásmódot kapja. Varga Katta szinte a kezdetektől tagja a still szalon csapatának. Az állandóan mosolygós, mindig jókedvű vezető stylist versenyeken bizonyítja, hogy az ország legjobb fodrászai közé tartozik. A Still the Salon sikeres működéséhez Kozma Dorina top stylist is nap mint nap hozzátesz kreativitásával, tudásával.

Hajápoló, styling és színező termékek

Szalonunkban és webáruházunkban kizárólag a legmagasabb minőségű hajápoló termékekkel dolgozunk. Pillantson bele, hogy mivel is találkozhat a polcainkon.

Videótár

Itt olyan videókat láthat, melyeket szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani. Vannak köztük saját készítésüek és olyanok, amiket érdekesnek találhatnak a divat, szépségipar követői is.

Foglaljon időpontot szalonunkba még ma!

Blog

Érdekli mi történik a Still-ben?

Haj, Hír2019-03-14
Haj, Hír
2019-03-14

NEW Blond Absolu – You Dare, We Care.

 
ÚJ! A szőke haj ápolására kifejlesztett termékcsalád a Kérastase-tól, hamarosan a Still-ben. Sokfélék vagyunk. Kicsik, nagyok, beszédesek, szótlanok. Egyesek szőkék, mások feketék, barnák,

FIND OUT MORE

Hír2017-11-27
Hír
2017-11-27

Karácsony

 
A karácsony a legnagyobb keresztény ünnep a húsvét után, amellyel Jézus Krisztus születésére emlékeznek. Assisi Szent Ferenc az ünnepek ünnepének tartotta.Minden évben december 25-én tartják

FIND OUT MORE

Haj2017-10-31
Haj
2017-10-31

Kérastase és L’oréal Professionnel karácsonyi csomagok érkeztek!

 
Hír, Kozmetika2017-10-27
Hír, Kozmetika
2017-10-27

Őszi bőrápolás