Menu
Telefon: +36 88 787 025

E-mail: info@stillszalon.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: szünnap
Kedd: 8.00- 20.00
Szerda: 10.00-20.00
Csütörtök: 10.00-20.00
Péntek: 10.00-20.00
Szombat: 8.00-18.00
Vasárnap: szünnap

8200 Veszprém
Boksa Tér 1/A

Skip to Content

PROFI SMINK

Egyenes út a szépség felé

(Radír, ultrahang, masszázs.) A kaviár az elegancia és a csillogás szimbóluma, a fiatalság elixírje. Leküzdi az idő múlásának jeleit, simít, feszesít. Ennek az igazán exkluzív kezelésnek három alapvető hatása a ránctalanítás, feltöltés, táplálás.
Hatékonyan veszi fel a harcot a bőr öregedésének jeleivel. A 100%-os hyaluron és botox hatású készítmények segítségével az arcbőr kisimul, feltöltődik.
(Mikrodermabráció, ultrahang, maszk.) Segítségével a májfoltok halványíthatóak és a plussz mikrodermabráció pedig simává, puhává varázsolja a bőrt. Ez a kezelés: fehérít, hidratál, táplál, feszesít, nyugtat. Szabályozza a melanin képződést, a 75%-os gilkolsav pedig serkenti a szaruréteg magújulását.
(Radír, ion, ultrahang.) A hidratáló anyagok segítségével pótoljuk a vízhiányt. Az ultrahang pedig segít, hogy a ránctalanító és feszesítő anyagok a bőr mélyebb rétegeibe jussanak.
(Radír, ultrahang, szemmaszk.) Ebben a kezelésben felvesszük a harcot a szem alatti karikákkal és szarkalábakkal a külön erre a célra kifejlesztett maszkokkal és feszesítő krémekkel.
A kezelések javítják a bőr általános állapotát, figyelembe véve a speciális problémákat. Az arcbőr felfrissül, egészséges és egyenletes lesz, gyulladások csökkennek.
 

Katából árad a profizmus és a szakma szeretete. Amikor Ő készíti a sminkem, biztos lehetek benne, hogy csodás lesz az eredmény.

Szendrődi Henriett
Google AdWords szakértő
CM Design

Gyermeli Kata

profi kozmetikus

Kata kedvességével és alaposságával nyerte el a szépülni vágyók bizalmát. A relaxációra nagy hangsúlyt fektetve, vendégei igényeinek megfelelően alakítja kezeléseit, mindezt a legmodernebb eljárások felhasználásával. A profi smink csakis profi eszközökkel valósulhat meg, ezért Kata elkötelezett híve a MAC márkának, ahol tanulmányait is végezte.
Bejelentezés : +36 70 674 2626

M·A·C

A M·A·C a világ vezető professzionális sminkszakértője, hozzáértésünk mögött a sminkelés MŰVÉSZETÉBEN szerzett tapasztalatunk áll.

MATIS - páratlan minőségű kozmetikum.

Biotechnológia és természettudományok, több, mint 70 éves tapasztalat.

Foglalj időpontot online!
">