Ritáról

A jó masszázs titka a ritmus, a nyomás, a folyamatosság és a figyelmes kapcsolattartás. Rita számára ezen elemek harmonikus összhangja és a vendég elégedettsége a legfontosabb. Kiválóan alkalmazza kezelései alatt az évek során megszerzett természetgyógyászati tudását valamint a gyógymasszázs és a holisztikus masszázs fogásait. A masszírozás számára öröm és ezt az érzést közvetíti vendégeinek is. Akkor érzi legjobban magát, amikor látja, hogy páciensei testileg, lelkileg felfrissülve hagyják el a masszírozó helységet.

Masszázsok és árak

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására.
A masszázs a test felületén, a test szöveteire, szerveire ható meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus inger, melyre kialakult válaszreakció a fizikai gyógyulás. A masszázs terápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is.

Bowen technika

A Bowen Technika lényege a szervezet öngyógyító képességének helyreállítása krónikus állapotok esetén is. Nehéz más módszerekkel összehasonlítani. Nem masszázs, igaz a testfelületen végezzük a fogásokat. A kezelés a test meghatározott pontjain történő, precízen elvégzett kötőszöveti fogásokból áll. A test a fogások által kiváltott ingereket a szervezeten belüli kapcsolódások útján önmaga gyógyítására használja fel. Kiválóan alkalmazható akut, de akár hosszú évek óta fennálló krónikus állapotok esetén is. A kliens állapota határozza meg, hogy a kívánt eredményt mennyi kezeléssel tudjuk elérni.

Bach virágterápia

Amikor úgy érezzük, hogy valami nincs rendben az életünkben, felborult a belső egyensúlyunk, nem vagyunk harmóniában, akkor a test, lélek és szellem között bomlott meg a harmónia. Ennek visszaállítására létezik egy szelíd gyógymód, a Bach-virágterápia, amely nagyon egyszerű és természetes módon, és teljesen mellékhatás-mentesen, bizonyos magas rezgésszintű növények alkalmazásán keresztül fejti ki hatását.

Kérjen időpontot szalonunkba még ma!

Hírek, események

Haj, Hír2017-09-19

Mi a haj? Mennyit növekszik?

 
Haj, Hír2017-01-20

A 2017-es év a Tigrisszem, illetve a nőiesség és a szépség jegyében indul

 
A 2017-es év a Tigrisszem, illetve a nőiesség és a szépség jegyében fog indulni. Az idei év a sötétebb és a világosabb hajúaknak kedvez.

RÉSZLETEK

Esemény, Hír2016-05-15

Veszprém Szépe 2016

 
Nagy Brigitta fejére került a korona a Veszprém Szépe 2016 szombat esti gáláján. Első udvarhölgye Kern Szabina lett, a harmadik helyet Domján Dóra szerezte meg. Impozáns gálával zárult szombaton

RÉSZLETEK

Hír2015-06-05

Kisorsoltuk Májusi játékunk szerencsés nyerteseit!

 
Tavaszi nyereményesőnk keretében Május 1. - Május 31.-ig minden vendégünk neve bekerült egy kosárba, amiből a hónap lejártával sorsoltunk ki három szerencsés nyertest.

RÉSZLETEK

Esemény, Hír2015-05-25

Veszprém Szépe 2015

 
Bernát Dóra fejére került a korona a Veszprém-Vehir Szépe 2015 vasárnap esti gáláján. Első udvarhölgye Szedlák Ágota lett, a harmadik helyet Egyed Mónika szerezte meg. A színpadon felsorakozó 15

RÉSZLETEK

Hír2014-11-10

A Still the Salon utolsó stílusa: CASUAL

 
Abszolút a Casual életérzés rabja. Laza, könnyed, tudatosan szegi meg az öltözködési "szabályokat". Megjelenésével mindig van valami üzenete, mondanivalója a világnak.

RÉSZLETEK