Lendület masszázs

Úgy érzi elfogyott az energiája? Szinte csak vonszolja magát? Nincs kedve semmihez? Szeretné, ha több energiája lenne? Akkor jöjjön el hozzánk, válassza a lendület masszázsunkat. Szezámolajba, mint bázis olajba kiváló minőségű rozmaring és erdeifenyő, édeskömény olajat csepegtetünk és ezzel a csodás aromájú keverékkel masszírozzuk át. Masszázs fő célja a vér oxigén szintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek salakos lerakódásainak csökkentése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, amelynek köszönhetően felfrissülten térhet vissza a hétköznapokba.

40 perc 7000 Ft, 70 perc 12000 Ft, 90 perc 15000 Ft

Relax masszázs

Zsong a feje? Folyamatosan munkahelyi, családi gondok foglalkoztatják? A folyamatos stressz már szinte élete részévé vált? Egy kis nyugalomra, lazulásra vágyik? Akkor jöjjön el hozzánk és válassza relax masszázsunkat. Szezámolajba, mint bázis olajba kiváló minőségű levendula, grapefruit, mandarin és utazók fája olajat csepegtetünk és ezzel a csodás aromájú keverékkel masszírozzuk át. A relax masszázs titka a ritmus, a nyomás a folyamatosság és a figyelmes kapcsolattartás. Ez a masszázs olyan, mint egy zenemű, egyik simítás belefolyik a másikba. Sokszor a legegyszerűbb mozdulat adja a legjobb érzést. A ritmus és az ismétlés az, ami megnyugtató. A két kéz szinte hipnotikus erővel ösztönzi az elmét és a testet az ellazulásra.

40 perc 7000 Ft 70 perc 12000 Ft, 90 perc 15000 Ft

Menedzser masszázs

Fontos tárgyalásra készül? Képtelen koncentrálni? Esetleg olyan esemény közeledik, ahol fontos, hogy jó fizikai és szellemi teljesítményt nyújtson. Akkor jöjjön el hozzánk és válassza menedzser masszázsunkat. Szezámolajba, mint bázis olajba speciálisan önnek összeállított Bach virágkeveréket csepegtetünk. Ezzel a csodás keverékkel masszírozzuk át. Választhatja teljes test masszázsunkat, melynek során átmasszírozzuk egész testét, hangsúlyosan a stressz csomópontokon speciális technikával. A stressz pontokon végzett kezelés oldja a feszültséget, növeli a teljesítő képességet.

70 perc 15000 Ft

Holisztikus masszázs

Egy simogató, ringató, hullámoztató, finom energetikai masszázs technika melynek gyógyereje pont a „gyengeségéből” adódik. A lágy, pulzáló mozgás feloldja a „páncélt” melyet a blokkok képeztek így az ember ismét teljessé válhat. A masszőr és a kliens együttműködése elengedhetetlen, nem csak abból áll, hogy visszaadja az egészség érzését, hanem megtanítsa, hogyan tud olvasni a testi jelekből.

ALKALMAZHATÓ: Frissítő masszázsként, krónikus feszültség vagy stressz, túlsúly, emésztési panaszok, immunrendszer erősítése, nyirokrendszer keringésének helyreállítása, várandós kismamáknál félelem stressz oldás, szülés utáni neurózis, párkapcsolati nehézségek Pszichológiai szempontból minden érzelmi probléma, minden betegség és konfliktus, minden negatív agresszív gondolat vagy érzés lenyomatot hagy a testben, úgynevezett energetikai blokkok jönnek létre, melyek azt eredményezik, hogy nem teljes az ember, elveszíti saját magát. Nem egész az ember, hanem csupán részei vannak; életének különféle területein pedig különféle diszharmóniák jelenhetnek meg. Lehet ez rossz közérzet, nem kielégítő családi és egyéb kapcsolatok, nem megfelelő munkahely s végső esetben krónikussá vált testi panaszok. A feszült területek azt is elárulják számunkra, hogy életünk mely területén vannak ezek a sokszor megoldhatatlannak tűnő problémák, hiszen testünk minden gondolatunknak és érzésünknek a háza: bőrünk hőmérséklete, színe, minősége, a mozgásunk plasztikussága illetve korlátozottsága mind jeleznek és információt hordoznak belsőnkről. A kezelés során a masszőr kérdéseket tesz fel arra irányulóan, hogy milyen érzések bukkantak fel az egyes testrészek blokkjainak megtalálásakor. Ugyanis minden terület, testrész meghatároz egy életfunkciót, mely utal a testi zavar valódi okára. Gyakran masszírozás közben olyan emlékképek, érzések törnek felszínre, amelyek valamikor régen rekedtek a tudattalanban. A tudatba emelés által a kliens képessé válik az érzések megértésére, a megértés által a megoldásra is.

120 perc 18000 Ft