Bernát Dóra fejére került a korona a Veszprém-Vehir Szépe 2015 vasárnap esti gáláján. Első udvarhölgye Szedlák Ágota lett, a harmadik helyet Egyed Mónika szerezte meg.

A színpadon felsorakozó 15 gyönyörű hölgy a vehir.hu oldalon lezajlott internetes szavazást követően került a döntőbe. A Hangvilla színpadán utcai viseletben, bikiniben, valamint alkalmi öltözékben mutatták meg magukat a lányok.

Amikor nem a versenyzők szerepeltek a színpadon Winkler Vanda koreográfiájának megfelelően, akkor látványos műsorral kedveskedtek a Winners Versenytánc Egyesület tagjai, valamint a Free Dance táncosai. Az est sztárvendége, Király Viktor is sokat hozzá tett a tartalmas gálához, több ismert és új dalát is elhozta nekünk Veszprémbe.

kiraly-viktor-veszprem-szepe-still-salon

Az est sztárvendége, Király Viktor

Nehéz helyzetben volt a zsűri (Gazsi Attila, a VOSZ megyei elnöke Lőber Nikolett, a verseny tavalyi győztese, Schvarz Ágnes, a veszprémi Triumph márkabolt és Marilyn fehérneműüzlet tulajdonos-vezetője, Varga Katalin, a Still the Szalon szépségszalon vezető stylistja, Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője és Bodogán Iván, az Interword Kft. ügyvezetője), amikor el kellett döntenie, hogy ki volt az est legszebbje, hiszen valamennyi ifjú hölgy igyekezett kihozni magából a legjobbat.

veszprem-szepe-2015-varga-katalin-still-salon

Dongó Vivien és Varga Katalin, a Still the Szalon szépségszalon vezető stylistja

A hosszú mérlegelést követően úgy döntöttek, hogy a Veszprém-Vehir Szépe 2015 döntőjén Bernát Dóra fejére kerül a korona, nyereménye az elismerő cím mellett egy kétszemélyes tengerparti nyaralás a vehir.hu felajánlásából. Első udvarhölgye Szedlák Ágota lett, a harmadik helyet Egyed Mónika szerezte meg. A közönség véleményére is kíváncsiak voltak a szervezők, a nézők Dongó Vivient ítélték a legszebbnek.

still-the-salon-veszprem-szepe-2015

Egyed Mónika, Bernát Dóra, Szedlák Ágota

Forrás: veol.hu